Yhteystiedot

 

Puhelin: 02 855 990

 

Email: jatehuolto(at)helistola.fi

 

Y-tunnus 0648095-7

 

Jäteasema avoinna:

Ma - Ke klo 8.00 - 16.00

To klo 8.00 - 17.00

Pe klo 8.00 - 15.00

 

Lauantaiaukiolot ilmoitetaan erikseen lehdessä ja näillä sivuilla.

Jätehuolto M. Helistölä Oy

 

Toimintapolitiikka (laatu, ympäristö, työterveys- ja työturvallisuus)

 

Yritys ja palvelut

Jätehuolto M. Helistölä Oy on vuonna 1980 Laitilassa toimintansa aloittanut jätehuolto- ja kuljetusalan yritys. Toimintamme on keskittynyt jätteiden käsittelyyn ja kuljetuksiin sekä ympäristötuotteiden vuokrauspalveluihin. Huolehdimme kotitalouksien, julkisten laitosten ja yritysten jätteiden käsittelystä ja kuljetuksesta Laitilan, Uudenkaupungin, Pyhärannan, Taivassalon ja Kustavin alueilla. Hoidamme myös kappaletavara kuljetuspalveluita teollisuudelle ja yrityksille.

Tuotteitamme ovat keräilyastioiden ja säiliöiden tyhjennykset, vuokrattavat wc:t ja jäteastiat. Asiakkaitamme ovat yritykset, julkiset laitokset ja yksityiset kotitaloudet.

Päämääriämme ovat kehittää kiertotaloutta ja kuljetuslogistiikkaa vastuullisesti, edistää toiminnallamme loppusijoitettavien jätteiden määrien vähentämistä ja toimia kannattavana, kasvavana yrityksenä ja yhä merkittävämpänä paikallisena työllistäjänä. Katselmoimme politiikkamme määrävälein.

 

Laadukasta palvelua asiakkaillemme

Olemme sitoutuneet ISO 9001 standardin mukaiseen toimintaan. Toteuttaaksemme asiakkaittemme vaatimukset ja tarpeet, ylläpitääksemme henkilöstömme hyvinvointia sekä saavuttaaksemme taloudellisen kilpailukyvyn, jokainen henkilö yrityksessämme toimii toimintajärjestelmän periaatteiden mukaisesti.

Hyvä yhteistyö kaikkien sidosryhmien kesken mahdollistaa jatkuvan parantamisen ja antaa toiminnoillemme hyvän kilpailukyvyn.

 

Ympäristösi asialla

Olemme sitoutuneet ISO 14001 standardin mukaiseen toimintaan. Palvelemme asiakkaitamme tehokkaasti ja taloudellisesti, panostaen erityisesti jätteen kuljetusten ja käsittelyn ympäristöhaittojen vähentämiseen. Noudatamme ympäristölainsäädäntöä ja -vaatimuksia sekä ennakoimme niitä ja vaikutamme lainsäädännössä tapahtuviin muutoksiin.

 

Huolehdimme turvallisuudesta

Olemme sitoutuneet ISO 45001 standardin mukaiseen toimintaan. Sitoudumme turvallisten ja terveellisten työskentelyolosuhteiden luomiseen kaikin käytettävissämme olevin keinoin mm. arvioimalla ennalta työn vaaroja ja minimoimalla riskejä, panostamalla turvalliseen kalustoon ja varusteisiin sekä toimimalla yhteistyössä asiakkaidemme kanssa asiakaskohteissa työskenneltäessä. Työturvallisuustyömme on järjestelmällistä ja mittaamme sen tuloksellisuutta säännöllisesti. Palvelutoiminnassa tärkein voimavaramme on henkilöstömme, jonka hyvinvoinnin varmistamme tarjoamalla laajan terveydenhuollon sekä osallistamalla ja kuulemalla henkilöstöämme.

 

Jatkuva parantaminen

Toiminnan laatua seuraamme olemalla jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme kanssa. Palautteisiin reagoimme nopeasti. Parannamme toimintaamme saamamme palautteen perusteella sekä arvioimalla työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuprosesseja säännöllisesti.

 

 

Jarno Helistölä                                            Riina Helistölä

 

Toimitusjohtaja                                           Varatoimitusjohtaja

 

Toimintapolitiikka

Jätehuoltopalvelut

- Jätteiden vastaanotto

- Keräysastioiden toimitukset

- Tyhjennykset sopimuksen mukaan

- Vaihtolavoja roskien ja jätteiden kuljetukseen

- Hyötyjätteiden keräys

- Ongelmajätteiden vastaanotto

- Saostuskaivojen ja umpisäiliöiden tyhjennykset

- Viemäreiden aukaisu ja huuhtelu

Muita palveluja

- Kuljetuspalvelut

- Vessojen vuokraus erilaisiin tilaisuuksiin

Copyright Jätehuolto M. Helistölä Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet