Yrityksemme

Jätehuolto M. Helistölä Oy on vuonna 1980 Markku ja Seija Helistölän perustama ympäristöalan perheyritys.  Vastuu toiminnan jatkumisesta on nyt siirtynyt seuraavan sukupolvemme eli Jarno ja Riinan osaaviin käsiin. Huolehdimme kotitalouksien, julkisten laitosten ja yritysten jätteiden keräilystä, käsittelystä ja kuljetuksesta Vakka-Suomen alueella. Päätoimipaikassamme Laitilassa sijaitsee kierrätettävien jätemateriaalien vastaanottomme ja käsittelylaitoksemme. Siellä sijaitsee myös Laitilan kaupungin jäteasema, jossa vastaanotamme pienerät jätteitä ja vaaralliset jätteet yksityisiltä kuntalaisilta. Kierrätyslaitoksellamme erottelemme jätejakeet ja toimitamme ne raaka-aineina uudelleen hyödynnettäviksi.

 

Meiltä saatte ostettua tai vuokrattua kaikki jätteen keräyksen välineet kiinteistön astioista jätepuristimiin ja vaarallisen jätteen varastokontteihin. Vuokraamme  erikokoisiin tapahtumiin tilapäisiä vessoja ja suoja-aitoja sekä hoidamme kokonaisvaltaisesti jäte- ja saniteettihuollon koko tapahtuman ajan. Meiltä saatte myös puhdasvesipalvelut.


 

>> Tutustu palveluihimme

Yrityksemme
Laadukasta ja vastuullista toimintaa

Laadukasta ja vastuullista toimintaa

Toimintamme auditoi säännöllisesti  Kiwa Inspecta, joka on auktorisoitu sertifioija. Sertifikaatti on kolmannen osapuolen antama pätevä todiste, joka osoittaa yrityksemme ponnistelevan laadun, turvallisuuden, kestävän kehityksen ja toimintavarmuuden puolesta. Sertifikaatilla voimme osoittaa, että palvelumme, johtamisjärjestelmämme ja työntekijöidemme osaaminen vastaavat kansainvälisiä, kansallisia ja vaatimuksia. Olemme arvioineet toimintamme myös Trafin Vastuullisuusmallin mukaisesti vastuullisen kuljetusyrityksen kriteeristön mukaisesti.

Seuraa Facebookissa

6 päivää sitten

Jätehuolto M. Helistölä Oy

Toinen messupäivä starttaamassa aurinkoisessa Uudessakaupungissa. Löydät meidät messukentältä A, paikalta 26. Tule kysymään mieltäsi askarruttavista lajittelupulmista tai muuten vain tervehtimään! ... Lue lisääNäe vähemmän

Toinen messupäivä starttaamassa aurinkoisessa Uudessakaupungissa. Löydät meidät messukentältä A, paikalta 26. Tule kysymään mieltäsi askarruttavista lajittelupulmista tai muuten vain tervehtimään!

7 päivää sitten

Jätehuolto M. Helistölä Oy

Messuosasto on valmiina ja portit aukeavat hetken kuluttua. Löydät meidät jäähallin takana olevalta näyttelykentältä. ... Lue lisääNäe vähemmän

Messuosasto on valmiina ja portit aukeavat hetken kuluttua. Löydät meidät jäähallin takana olevalta näyttelykentältä.

Palke 7:n työntekijän Rauno Hellbergin pitkäaikainen haave toteutui eilen, kun hän pääsi Jone Sorrin apukuskiksi jäteauton kyytiin.

Työ sujui ja juttu luisti hyvin, päivä oli varmasti molemmille ikimuistoinen.
... Lue lisääNäe vähemmän

Palke 7:n työntekijän Rauno Hellbergin pitkäaikainen haave toteutui eilen, kun hän pääsi Jone Sorrin apukuskiksi jäteauton kyytiin. 

Työ sujui ja juttu luisti hyvin, päivä oli varmasti molemmille ikimuistoinen.

 

Kommentoi

Hienoa Rauno !

👍

😍 hienoa toimintaa!!

Copyright Jätehuolto M. Helistölä Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia